fbpx

Nettsider

Nettsider

Flotte nettsider som selger.

Nettsider er essensielle for å kommunisere med mennesker i den moderne verden. Den gir kunder service 24/7 og sparer deg for både tid og penger.

Vi leverer nettsider som er tilpasset din merkevare og behov. Det viktigste er å bygge en nettside som du selv liker å besøke, som selger og som er enkel for alle å forstå. Vi tilbyr løsninger som passer deg uansett om du er en liten eller stor bedrift.

En nettside fra oss er responsivt for både mobil, tablet og pc. Du kan forvente flott design, god ytelse og høy brukervennlighet.

Vi gjør det enkelt for deg!

Det er 3 stegene for å din bedrift på nett.

1. Vi starter med en kopp kaffe og en prat om din merkevare, hvilke funksjoner som er viktig og hvordan du ønsker at nettsiden skal se ut. Etter første møte vil våre kreative hoder komme med en skreddersydd løsning for hvordan du kan få mest mulig ut av din nettside.

2. Vi sender en huskeliste med hva slags materiale vi trenger fra deg. Dette trenger vi så fort som mulig for å begynne på prosjektet.

3. Vi presenterer løsnigen og du får se førsteutkastet på nettsiden. Herfra vil vi fikse og trikse på siden helt til du blir fornøyd og den er klar til lansering.

Er du ute etter å få en ny nettside?

Send oss en melding, så kan vi ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!