fbpx

Gammel dame på PC-min

Brukervennlige nettsider for store og små

Nettside i dag er faktisk minst like viktig som en fysisk butikk. Nettsiden din må se bra ut, det er rett og slett ansiktet på din bedrift på nett.

Forbrukere har fordommer, de avgjør hvor dårlig en bok er basert på coveret – dette gjør de med nettsider også. Derfor skal vi sørge for at kundene dine får en god følelse, og gode assosiasjoner når de besøker deg på nett. Vi lager nettsider som er brukervennlige og lette å forstå for både store og små. Alle nettsider er responsive for mobil og alle skjermstørrelser.

Hvorfor bruke oss

Ved å bruke oss, kan du senke skuldrene og være trygg på at du har spesialister med høy kompetanse i ryggen som alltid er villige til å hjelpe.

Våre webdesignere sitter på kompetanse innenfor de største CMSene. WordPress, Shopify, Wix osv. Vi har mulighet for å pusse opp din eksisterende side eller skape en splitter ny en, skreddersydd for dine ønsker og behov. Vi legger vekt på brukervennlighet og søkemotorvennlighet. Vi mener at en nettside som man ikke finner på søkemotorer blir som en bil uten motor. Hvis du har spørsmål angående design og hvordan vi jobber, er vi bare en kort telefon unna!

Alle våre kunder får tett oppfølgning og god service. Er det noe du lurer på er vi alltid bare en liten telefon unna.

Computer desk

Hva sier kundene om nettsidene vi produserer?

Norra Kommunkasjon Symbol (Peach - Small)
Lars Aamodt
Bli Blid AS
Daglig Leder

Norra Communications sin analyse av nettsiden min var meget verdifull. Det er mange feller å gå i med dagens nettsider, så det var en smart investering å få profesjonell hjelp.

Norra Kommunkasjon Symbol (Peach - Small)
Jonny Rehmbrandt
Rehmbrandt Kontorrekvisita AS
Eier

Norra leverte 2 kjempeflotte hjemmesider til oss i Rehmbrandt Kontorrekvisita AS og til Namsos bokseren Simen Nysæter, som vi er en av hovedsponsorene til.