fbpx

Sosiale Medier

Utvid kundekretsen din med Facebook og Instagram

Facebook og Instagram er en av de mest effektive og billigste måtene å få kunder inn på ønskede. Folk sjekker og gir sin oppmerksomhet til det som skjer på Facebook. Med slike annonser har du et stort potensiale til å nå alle de menneskene som er inne og sjekker sosiale medier daglig. Vi hjelper deg å bygge interessante og gripende annonser for å få mest mulig resultater ut av annonsene dine.

Facebook er som en informasjonsdatabase om målgruppen din og alle de 2.27 milliarder aktive månedlig brukerne. Dette gir deg muligheten til å ha annonser synlig for ønskede målgrupper gjennom å segmentere kjønn, alder, bosted, sivilstatus, interesser og atferd på internett

Hvordan gjøres det?

 

Å komme i gang er enkelt. Vi tar en kaffe og prater om ønsket budsjett og behov på sosiale medier. Vi vil skape annonsekampanje og bygge eventuelle landingssider eller skape videoer og planlegge salgstunneler dersom det er ønskelig. Herfra vil vi følge med på kampanjen din og sørge for at de yter bra og generer leads innenfor budsjett.

Trenger du noen som kan få fart på annonseringen?

Send oss en melding, så kan vi ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Facebook
Instagram