fbpx

Google

Google

Hver dag i Norge, gjøres det i snitt 50.000.000 søk på Google.

Folk bruker Google hver dag, og de søker etter de produktene eller tjenestene din bedrift tilbyr. Google Ads gir deg muligheten til å være synlig spesifikt for disse søkerne. Annonsekampanjer på Google er den enkleste og kjappeste måten å få nettsiden din på førstesiden. Ingen kan si seg enige i at det er lønnsomt å ha en nettside som ingen finner, derfor gir det et stort konkurransefortrinn for de bedriftene som tar i bruk Google Ads.

Det fine med Google Ads er at alle kan ha råd til det. Det betales kun for annonsen når noen klikker seg inn til nettsiden din i en beslutningsfase. Ingen kostnader for eksponering.

 

Ved å bruke oss, kan du senke skuldrene og være trygg på at du har spesialister med høy kompetanse i ryggen som sørger for å gi mest mulig resultater på Google.

 

Handling snakker høyere enn ord.

Derfor gir vi deg muligheten til å teste ut kraften av Google med en testperiode, uten binding.

 

Er du interessert i å teste ut Google?
Send oss en melding, så kan vi ta en prat om hva Google kan gjøre for deg!

Google Business
Google Business kan på mange måter sammenlignes med et visittkort på nett, det gir deg muligheten for å ha en oppføring med blant annet navn, telefonnummer, kart, åpningstider og anmeldelser direkte på førstesiden. Oppføringen er synlig for alle søk på både pc, nettbrett og mobil, med en click-2-call funksjon.
Google SEO
Søkemotoroptimalisering hjelper deg å få bedre synlighet og mer relevant trafikk til din nettside gjennom de organiske søkeresultatene. Vi tilpasser din nye eller eksisterende nettside slik at den vil bli mer synlig og relevant for de søkeørdene du ønsker.