fbpx

Hver dag gjøres det 50 millioner søk på Google. Dette er det som gjør søkemotorannonsering så genialt. Google Ads
PC Skjerm

Hva er Google Ads?

Som du ser til venstre, så er Google Ads de resultatene som dukker opp når noen søker etter det du tilbyr.

Dette gir et enormt konkurransefortrinn for de bedriftene som utnytter Google Ads. Ads gir deg muligheten til å velge selv hvilke søkeord du skal være synlig for, når og hvor – i tillegg til et hav av andre muligheter for at du skal være synlig kun for dine potensielle kunder.

Hvorfor trenger jeg Google Ads? Undersøkelser viser at Google er ansvarlig for 96% av all trafikk som blir generert på internett. 98% av søkere velger en bedrift som ligger på første siden på Google. 72% av forbrukere som gjorde lokale søk besøkte en butikk innenfor 8km. I gjennomsnitt går 41% av klikkene til de øverste topp 3 betalte resultatene på Google. Bedrifter tjener i gjennomsnitt 2 kroner per krone som blir brukt på Google Ads.

Hva er fordelen ved å bruke dere?

Ved å bruke oss, kan du senke skuldrene og være trygg på at du har spesialister med høy kompetanse i ryggen som sørger for å gi best mulig resultater på Google.

Alle våre kunder får tett oppfølgning, god service og vi ringer og holder deg alltid oppdatert på hvordan det går med akkurat ditt firma. Hver måned så går vi gjennom resultatene sammen, hvordan det har gått, hvor mye du har tjent, og selvfølgelig hva vi kan gjøre frem til neste gjennomgang.

Working on computer

Test ut kraften av Google!

Handling snakker høyere enn ord.

Opplev hva Google Ads kan gjøre for din bedrift,
med en kort testperiode. Uten binding.

Andre Google-tjenester

Vi er en totalleverandør innen Google-tjenester.
Ikke bare hjelper vi deg med å øke omsetningen og kutte kostander på Google Ads,

Vi hjelper deg også med andre tjenester på Google.

Ta en titt på våre tilbud på høyresiden.

Google Business
Google Business kan på mange måter sammenlignes med et visittkort på nett, det gir deg muligheten for å ha en oppføring med blant annet navn, telefonnummer, kart, åpningstider og anmeldelser direkte på førstesiden. Oppføringen er synlig for alle søk på både pc, nettbrett og mobil, med en click-2-call funksjon.
Google SEO
Søkemotoroptimalisering hjelper deg å få bedre synlighet og mer relevant trafikk til din nettside gjennom de organiske søkeresultatene. Vi tilpasser din nye eller eksisterende nettside slik at den vil bli mer synlig og relevant for de søkeørdene du ønsker.