fbpx

TJENESTER

Norra Communications AS

Et mediebyrå av stål

Norra Communications er et kreativt markedsbyrå og innholdsstudio, vi tilbyr de tjeneste som er aktuelle for å oppnå suksess på nett. Den digitale verden er i stadig endring og vi er alltid på hugget for å tilpasse oss værskiftene. Dette er grunnen til at vi satser stort på nye medier som f.eks social video etc.

Om du er en liten eller stor bedrift, vil våre kreative hoder kunne hjelpe deg med å skreddersy en lønnsom markedsplan, tilpasset ditt budsjett,  merkevare og behov.

Vi tilbyr alt av Google markedsføring. Om du trenger å optimalisere din eksisterende eller nye nettside for søkemotorer har vi kompetansen som trengs for å oppnå dette. Ikke minst er vi rå på Google Ads, vårt team har lang erfaring med Ads og har oppnådd stor suksess for kunder over hele landet.

Sosiale Medier kan være utfordrende. Platformene endrer seg, skandaler skjer og nye medier blir introdusert. Som et kommunikasjons- og mediebyrå er vi alltid på toppen av bølgen og sitter på den kunnskapen som trengs for å utforme og kjøre annonser for dere på Instagram og Facebook.

Ikke bare er sosiale medier og Google viktig, en nettside er selve grunnmuren og det aller viktigste mediumet for din bedrift på nett. Ved å bruke oss, kan du vite at du alltid har en nettside med siste skrik innen design, høy brukervennlighet og solid søkemotorvennlighet.

Er vi det byrået du ser etter?

Ta kontakt så skal vi se hva vi kan gjøre for deg.